Nieuws/Blog   @kanorijnland   Algemeen   KanoPolo   Instagram   Linkedin

Zondag, 18 augustus: Vlakwater: Rondje Ottoland

 Clinics bij KanoRijnland 

Het is mogelijk om bij L.K.V. Rijnland kanoclinics te volgen. De clinicscommissie, bestaande uit Marian van Heel en Reinier Dorrepaal, verzorgt een programma in overleg met de inhuurder en regelt opgeleide instructeurs die de clinic kunnen geven. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een kanopoloclinic, een basisinstructie of een fun & swim clinic.

Afgelopen jaar zijn er, in samenwerking met combinatiefunctionarissen, clinics georganiseerd voor basisscholen uit Leiden en Leiderdorp. Verder zijn er clinics gegeven aan kinderopvangorganisaties uit de regio. Ook diverse scholen uit het voortgezet onderwijs uit de regio hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheden voor een clinic. Dit zijn bv. Bonaventuracollege, Rijnlands Lyceum, Teylingen College (locatie Duinzigt) en het Stedelijk Gymnasium Leiden. Inmiddels heeft ook het MBO, ROC Leiden de weg naar de kanovereniging gevonden. Naast scholen maken ook collega sportverenigingen gebruik van onze clinicmogelijkheden en varen we jaarlijks een clinic met Jongerenwerk Leiderdorp.

Naast scholen kunnen ook bedrijven clinics volgen bij L.K.V. Rijnland, afgelopen jaar is daar voor het eerst en met succes gebruik van gemaakt.

Kijk voor een kledingadvies in de pdf die bereikbaar is via bovenstaande knop.

Op al onze clinics zijn de algemene voorwaarden van toepassing, beschikbaar via bovenstaande knop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de .


Last modified on: 04 May 2018 15:21:03.

 Inloggen